Kom frisk, der er pladser endnu og alle er velkommen til nogle super gode træningsdage

!!! Halli halløj, så er der nyt !!!

Efter en vellykket Trænings Camp i Horsens Sportshundeklub, kommer her en opfølgning.

Vi mødes fra fredag d. 26 august til søndag d. 28 august 2022.
3 hele dage i hundens tegn. Masser af hund, træning og sjove mennesker i gode rammer. Alle er velkommen.
Tilmelding og betaling for deltagelse i tre dages hygge, træning A-B-C, mad lørdag er 400 kr.
Der er igen skaffet lækre spor arealer 30 minutter væk fra pladsen.
Der er mulighed for Spor og Lydighed fredag og søndag. Lørdag får vi besøg af figuranten Detlef Brauckhoff . Der er ingen krav til hundens uddannelses niveau, race eller hundeførers erfaring. Alle medlemmer af Horsens Sporthundeklub, Team Dobvoyage, spor kurset d. 26 maj, venner af klubben og gæster er hjertelig velkommen.
Banen vi har adgang til, er i fuld størrelse, med mulighed for ekstra længde. Vi har adgang til 6 flytbar skjul, justerbart A-spring, justerbart flugt spring, apport stativ og apporter. Ønsker man at træne andet kan dette gøres på Dyrskuepladsen så øvrige områder, giv blot en melding om dette til tovholder så finder vi ud af om det kan lade sig gøre.
Der vil lørdag aften være lækker tapas; for at få del i godterne kræver det tilmelding senest d. 15 august.
prisen for tapas er 60 kr pr person.
Betaling til Konto: 1551 4042508586
IBAN: DK9530004042508586
BIC(SWIFT): DABADKKK
mobilpay: box16331
Har du spørgsmål, så kontak tovholder Lene Andersen.
Scandic hotel 100 m væk.
Gode Bed&Breakfast tæt på.
Det er osse muligt at have campingvogn med.
Begrænset antal pladser til Gr. C.
Tilmeldings priser
The full; træning alle dage, tapas lørdag, gruppe C lørdag, spor fredag/søndag og lydighed alle dage. 400 kr.
Just one day; (fredag eller søndag). spor og lydighed. 150 kr
action day; (lørdag). lydighed med efterfølgende gruppe C og tapas. 200 kr
just food (tapas) 60 kr.
Er du forhindret i at deltage en hel dag, kontakt Lene Andersen og snup en snak om det kan laves en special pris til dig